Kattoremontti Lohja

KATON KORJAUS JA KATTOREMONTTI LOHJAN ALUEELLA

KATTOREMONTIT VUOSIEN KOKEMUKSELLA 100% SUOMALAINEN YRITYS

Kattoremontit valmistuvat asiantuntevasti ja vuosien kokemuksella Lohjan seudulla kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Hoidamme ensiluokkaiset kattojen korjaukset markkinoiden parhaista materiaaleista ja juuri oikeita työmenetelmiä hyödyntäen. Olemme suomalainen kattotöiden moniosaaja, jolta onnistuu katon korjaus ja -huolto tai vaikka uusi konesaumakatto, valmiiksi asennettuna tehokkaasti laadusta tinkimättä. Tiedotamme sinua kattoremontin eri vaiheista ja pidämme tiukasti sovitusta aikataulusta kiinni. Pyydä ilmainen arvio ja sovitaan kartoituskäynti kattosi kunnon selvittämiseksi.

HUOPA- , TIILI- JA PELTIKATTOREMONTIT KAIKKIIN KATTOTYYPPEIHIN

Hoidamme kaikki huopa-, tiili- ja peltikattoremontit asiakkaan toiveet huomioiden, luotettavasti ja tehokkaasti. Tuhansien toteutettujen remonttikohteiden joukossa on halleja, taloyhtiöitä, rivitaloja, omakotitaloja, mökkejä ja pienempiä piharakennuksia. Kauttamme saat kattokorjaukset suunnittelusta, toteutukseen avaimet käteen -palveluna.

Asutko Lohjan seudulla ja kiinteistösi katon korjaus on edessä? Pyydä ilmainen kartoitus heti, sillä kunnostus aloitetaan aina katon huolellisella kartoituksella sisä- ja ulkopuolelta. Paikan päällä arvioimme perusteellisesti katteen kunnon, rakenteen ja koko katon remonttitarpeen.

Näin korjausarvio on juuri teidän kohteeseen ja sen tarpeisiin räätälöity. Kartoituksessa selvää olisiko katon pesu ja maalaus riittävä huoltotoimi kattosi ylläpitoon, vai onko kokonaisvaltainen kattoremontti sittenkin ajankohtainen. Sovi maksuttomasta katon kuntoarviosta ja kartoitetaan missä tilassa kiinteistösi kruunu on.