Katon pinnoitus Lohja

KATON PINNOITUS ON HELPPO JA NOPEA HUOLTOTOIMI

KATTOPINNOITUKSET LOHJAN SEUDULLA

Ammattitaidolla toteutettu katon pinnoitus kestää aikaa ja on lähes uuden veroinen. 

Eri kattomateriaalien pinta kuluu ajan saatossa ja kestävyys on koetuksilla. Katon kestävyys ja vedenpitävyys varmistetaan säännöllisellä pesulla ja pinnoituksella. Näin toimittaessa huomataan helposti myös muuta mahdolliset korjaustarpeet, jolloin kattoremontti ei ole ajankohtainen vielä pitkään aikaan.

Myös unohduksiin jäänyt katto saattaa pelastua ammattilaisen suorittamalla katon pesulla ja pinnoituksella. Kattokonkarimme suorittaa katon kuntokartoituksen huolella ja pinnoitus toteutetaan oikeaoppisesti ja laadukkaita tuotteita hyödyntäen. Voit myös luottaa siihe, että sovitusta aikataulusta pidetään kiinni.

KATON PINNOITUKSET KAIKKIIN KATTOMATERIAALEIHIN

Huollamme ja pinnoitamme kaikki kattotyypit sekä -materiaalit myös haastaviin kohteisiin Lohjan seudulla. Mikäli kiinteistön katto kaipaa huoltoa on se sitten huopa-, tiili-, pelti- tai varttikatto, autamme teitä mielellämme. Usein kattopinnoitus on kustannustehokas tapa huoltaa kattoa. Katon pinnoitus on hyvä keino silloin, kun kattorakenne ja aluskatteet on hyvässä kunnossa. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin katsotaan miten voimme teitä auttaa.