Katon maalaus Lohja

KATON MAALAUS MEILTÄ KOTIMAISEN TYÖN ASIANTUNTIJALTA

Meille on tärkeää kaikissa katon maalaus kohteissamme saavuttaa korkea laatu, kestävä suoja ja asiakastyytyväisyys. Vuosien tuoma kokemus, korkeatasoiset tuotteet ja oikeat menetelmät takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Hoidamme katon maalauksen eri kattotyyppeihin nopeasti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Katon maalaukset Lohjan seudulla toteutamme myös vaativiin kohteisiin. Meillä käytössämme henkilönosturi ja korkeatasoiset välineet. Katon maalaus kannattaa antaa ammattilaiselle, joka on tottunut liikkumaan katolla nopeasti ja turvallisesti.

KATON MAALAUS ON MYÖS KUSTANNUSTEHOKAS JA VASTUULLINEN VALINTA

Säännöllinen kotisi katon huolto sekä maalaus kannattaa aina. Sen lisäksi, että julkisivu kohenee, paranee myös sen tekniset ominaisuudet ja katteen ikä pitenee. Katon maalaus on kustannustehokasta ja vastuullista toimintaa. Lisäksi katon maalaus on yleensä vain murto osa kattoremontin hinnasta.

Mikäli katon pinta hilseilee tai alkuperäinen väri on haalistunut kannattaa huoltotoimia harkita mahdollisimman pian. Mitä nopeammin katto puhdistetaan, huolletaan ja maalataan kuntoon, sitä pienempi on myös maalaukseen kuluva työaika. Säännöllisellä huollolla ja maalauksella kattoremontti lykkääntyy.

Me toteutamme katon maalauksen avaimet käteen- periaatteella jokaisena vuodenaikana. Kattokonkarimme tulee tekemään huolellisen katon kuntokartoituksen, jonka jälkeen pesemme pinnasta pois roskat, liat ja sammaleen. Katto viimeistellään kauniilla ja kestävällä maalipinnalla. Lisäpalveluna katto voidaan myös pinnoittaa. Meillä myös muut kattopalvelut, kattoremontit ja kattoturvatuotteet – kysy lisää.